Aanbod

Bij Aino-Jane willen we ons kunnen inleven in wat jou als klant bij ons brengt. Waar zijn jullie naar op zoek? En hoe kunnen wij jullie daar zo goed mogelijk in bijstaan? 

Wil je graag samenwerken met ons? Dan bieden wij hieronder drie mogelijke formules aan:


Formule Aino-Jane 

We begeleiden jouw project van A tot Z. We maken een creatief ontwerp op maat van jou en jouw pand, we werken dit uit tot in de details, besteden dit aan en coördineren de werf tot het gewenste eindresultaat. Dit kan een totaalontwerp zijn of we leggen de focus op enkele ruimtes.


Formule Aino

Je doet beroep op ons voor een creatief ontwerp op maat van jou en jouw pand.

De details, aanbesteding, coördinatie en uitvoering ervan is voor een latere fase of je neemt dit volledig zelf in handen.


Formule Jane

Je bent op zoek naar advies op maat.

De opdracht verloopt in regie en evolueert mee op vraag van jou. Dit kan gaan over een materialisatie studie, uitwerken van maatmeubilair, keuze en inplanting van los meubilair,...


Elk project is uniek en krijgt een persoonlijke aanpak. We starten met een eerste kennismaking en trachten hiermee tot de kern te komen van jouw wensen en noden. Via een ontwerp bieden we hierop een creatief antwoord dat rijmt met jouw levenswijze.