Wij zijn Rosalien en Noortje, of in het kort: Aino-Jane. 

Een interieurbureau gelegen in Gent en Antwerpen met een hart voor het creëren van een thuis. Rust, geborgenheid en persoonlijkheid zijn onze kernwoorden.

Want de kern van een ontwerp draait voor ons vooral rond de mensen die erin wonen en hun gewoontes. Om daarmee aan de slag te gaan, dragen we communicatie hoog in het vaandel.

We overleggen altijd eerst met jou, over wat je belangrijk vindt in een woning. Over wat jou inspireert, welke kleuren en materialen bij jou passen. Over hoe jij je thuis wil beleven. Eerst en vooral willen we ons dus kunnen inleven in wat een klant bij ons brengt.

We proberen ook net iets verder te gaan dan wat de verwachtingen zijn. Via onze verbeelding proberen we jou als klant wat uit je comfortzone te halen, om een ontwerp verrassend en tegelijk persoonlijk te maken.

Wij putten natuurlijk ook uit onze eigen inspiratie en expertise. Die hebben we de afgelopen jaren opgebouwd als zelfstandige ondernemers bij (interieur)architectenbureaus zoals onder andere DMOA architecten, waar we nog steeds nauw mee samenwerken. Ontwerp en design staan centraal, maar de praktische uitwerking is minstens even belangrijk. Een idee omzetten van een schets naar een werf en uiteindelijk een afgewerkte thuis, dat is wat onze job zo divers en gevarieerd maakt.

Elke woning en elke bewoner heeft een persoonlijkheid, een verleden en een toekomst. Daarom plakken we niet graag één stijl op onze manier van werken maar bekijken we elk project afzonderlijk. Daarbij blijven we het liefst trouw aan de bestaande architectuur.

Een indeling vertrekt bij ons vaak vanuit de looplijnen en bewegingen in een ruimte, hieruit ontstaan vaak ontwerpen met organische of afgeronde vormen, omdat dit rust geeft in gebruik en in de kamer. Harde vormen en hoeken staan haaks op een natuurlijke circulatie. 

Het liefst van al creëren we nieuwe ruimtes, die wel aanvoelen alsof ze er altijd al geweest zijn. En we weten ook dat die ruimtes niet voor eeuwig dezelfde functie zullen bekleden: je woonkamer wordt soms een extra eetruimte, die speelkamer kan zomaar een bureau worden. Daar houden we rekening mee: door speels en flexibel om te gaan met indeling. Dat kan met gordijnen, kasten, vides, … via kleine ingrepen kunnen kamers plots heel anders maar even aangenaam aanvoelen.

Tot slot is liefde een grote drijfveer. Liefde voor schoonheid, voor materialen, voor kleuren en vooral voor deze job. Want samen tevreden terugkijken op een geslaagd project, dat is waarvoor we het allemaal doen.