De lage kasten en het eiland zijn afgerond en volgen zo de looplijnen in de ruimte.

De materialisatie is ontstaan na overleg met de klant waarbij hun liefde voor vintage doorslaggevend was. De gerookte lariks geeft de keuken karakter en de nodige warmte. Het werkblad in fenix is licht en sluit qua kleur aan bij de kolomkasten waarin oven, koelkast, microgolf en veel berging zijn voorzien. Als je de trapjes op gaat kom je uit aan de koffie-corner en barkast met open nis.  

Met dank aan:

Charlotte Boeyden om ons project zo mooi in beeld te brengen! 

Verbeekinterieur voor het maatwerk

En onze klanten voor het vertrouwen!

Deze gezinswoning onderging een grondige renovatie. 

We ontwierpen een leefkeuken met oog op een plek waar het hele gezin zich een plekje kan toe-eigenen. Er is enerzijds plaats aan het eiland om te zitten, anderzijds een vast zitbankje om gezellig iets te lezen en als laatste ruimte voor een vrijstaande ronde tafel met zicht op de tuin waar het gezin gezellig kan tafelen.

Door het niveauverschil tussen leefruimte en keuken ontwierpen we een keuken waar je door wandelt met trapjes. Aan weerszijden van de trappen zijn keukenkasten en werkblad voorzien. 

Vanuit de zithoek gekeken heb je ook een nis in de keukenkast waar je leesboeken en speelgoed in kan opbergen

De schrijnwerker ontwierp massieve greepjes op maat in dezelfde gerookte lariks als de kast. Een klein en speels detail dat bijdraagt aan een mooi geheel. (@Verbeekinterieur)